Metafysisk Healing

Ordbogs forklaring:

 

Meta fysik: Begrebet som studie af det, der ligger på grænsen af – eller udenfor, den verden mennesket umiddelbar har tilgang til.

 

Healing: Er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer, der ved hjælp af psykiske kræfter (for eksempel overførsel af energi gennem håndspålæggelse eller fjernhealing) helbreder sygdomme. Det kan dog foregå både bevidst og ubevidst.

 

Ordet healing betyder helbredelse, og både mennesker, dyr, planter og ting kan heales. Ud fra min tro og overbevisning er der energi i alt omkring os. Universet er fyldt med energi. Energi lader sig ikke begrænse af boliger eller bjerge. Des mere bevidst du arbejder med energien, des større gavn får du.

 

Den Metafysiske healing bruges til at afdække fysiske og psykiske forhindringer, belastninger, udfordringer og problemer der måtte befinde sig i og/eller omkring dig og i dit sind og din krop. Disse kan ligeledes stamme fra tidligere liv og inkarnationer. Jeg  læser” dette i form af farver og symboler i og omkring kroppen. Ligesom jeg anvender clairvoyante beskeder og syn omkring kroppens ydre og i de indre organer. Jeg kigger blandt andet også efter virusser samt belastende levevis, som er med til at hindre, at kroppen kan normalisere sig.

 

Jeg er af den overbevisning, at de ting vi fejler, har vi “selv” tiltrukket på den ene eller anden måde. I min verden er vores krop som et højt effektivt redskab der fortæller os, når noget i vores liv er for belastende eller for hårdt for os. Som individ ville vi alle være i stand til at helbrede os selv, hvis vi var i stand til at være objektive nok. Er der tale om et kronisk problem, tilråder jeg klienten ligeledes at konsultere læge.

 

Den Metafysiske healing ses, som et supplement til det etablerede system.

Jeg anvender healing i de forløb jeg har med mine klienter.

Info om healings tjenester:

Fjern healing: Kan benyttes af alle, der har lyst og behov for at modtage healing, i for dem, udfordredende situationer, eller hvor du blot mener du har behov for ekstra hjælp og assistance. 

 

Det foregår således: Du kontakter mig enten på SMS, mail eller over telefonen, og beskriver din situation for mig, hvad du ønsker at modtage healing til og hvor du befinder dig når healingen skal finde sted. Så overføre du pengene til mig enten på mobilepay/ eller over konto nr. opgivet under kontakt, og du modtager herefter healingen.

 

Healing: Jeg tilbyder healing af forskellige aldersgrupper, og ligeledes på Hunde, katte, og heste. Når jeg køre ud og healer katte og heste (som kan være svære at transportere for ejerne, aftaler jeg pris med ejerne alt efter hvor og hvad jeg skal heale. Der lægges km pris ud/hjem oveni prisen. Retningslinje for healing af dyr, er som regel samme takst som voksen taksten, men der tages altid forbehold for sværhedsgraden og omfanget af healingen.

 

Healing for mennesker, foregår som regel hos mig. Under særlige forhold køre jeg ud, hvor der er behov for det, mod km pris afregning.

Kort beskrivelse og eks. på healing: Jeg har en healer briks, som du lægger på, hvorefter jeg starter healingen, ved at stille mig ved fodenden, og placere mine hænder på dine fødder. Herefter forklare jeg lidt om, hvad healingen indebære og hvad din krop fortæller mig… 

 

Jeg healer med håndspålæggelse eller ved at arbejde i auraen. Jeg taler under healingen, og du er velkommen til at spørge ind til noget, hvis der er noget du ikke helt forstår. Jeg kan ligeledes finde på at opfordre dig til, at fortælle om oplevelser du har haft. Dette er ligeledes en del af healingen.

 

Samlerabat: Hvis du ønsker at have et længere forløb hos mig, kan du med fordel, investere i et samlerabat forløb. Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil være om at bruge forløbet. Planlægningen kan foregå i samråd med din åndelige rådgiver.

 

Samlerabat, kan ligeledes anvendes som en fælles investering, hvis I er flere der ønsker nogle forløb, eller I er mange der kunne tænke jer, at samles til nogle arrangementer. Jeg tager dog max 3 til 4 stk. ind ad gangen.

 

Du må gerne benytte dig af både healing og clairvoyance i den samlerabat du investerer i. Samlerabat forløb er på 10 timer ialt.

Sheala Laubin

Når jeg er udenlands anvend
Whatsapp, Skype eller Messenger

Jeg arbejder både med mine klienter fra ind og udland. Efter aftale med dem der er i forløb træffes jeg på Whatsapp, Skype, Teams, Zoom eller Messenger.


Folkesparekassen:

1684 – 0000539422

IBAN NR. DK 518600000539422

KONTAKT