Åndeuddrivning og husrensning

Jeg tager ud og renser huse/bygninger, når jeg føler mig frisk nok til det. Men skulle du have lyst til selv at forsøge dig, kan du se hvordan du kan starte ud ved at hent gør det selv vejledning i åndelig udrensning nedenfor.

Information vedrørende åndelig aktivitet i hjemmet:

  • Der er mange grunde til hvorfor der kan opstå åndelig aktivitet i hjemmet, den hyppigste er når de fysiske beboere har haft stærk ubalance i deres liv, og evt. i forbindelse med at der kan have været dødsfald i familien.
  • Hvis der er depressive/deprimerede personer i hjemmet kan det tiltrække ånder/sjæle med samme frekvens.
  • Når der er teenagere i hjemmet er det ofte en væsentlig faktor, idet deres energier kan være meget fyldt med nysgerrighed og uro i forbindelse med vejen til at blive voksen, dette kan påvirke at rejsen kommer igennem mange humørsvingninger, denne frekvens kan ånder godt føle sig tiltrukket til af.
  • Hvis der er skænderier og andre former for negative vibrationer kan det ligeledes tiltrække ånder.
  • Mennesker med afhængighedsproblemer kan blive opsøgt af åndelig aktivitet.
  • Nogle mennekser har en særlig gave for at fornemme den åndelige verden, nogle gange uden de selv er klar over det, det kan særligt virke skræmmende hvis de ikke i forvejen har kendskab til denne del af verdenen. Forsøg at tage det roligt, lyt til dig selv og tal med andre om hvad I oplever. Det er værd at lytte til. Det kan gavne hustanden til hurtigere at komme til bunds i situationen, når I taler åbent og uden fordomme om hvad I oplever.
  • At lege ”ånden i glasset” er en dårlig ide, men skulle uheldet være ude, finder vi ud af at løse det på bedst mulige måde.

Rensning af hus:

Der findes mange forskellige væsener og skabninger i vores paralle univers. både gode skabninger og knap så gode skabninger.

 

Når jeg ankommer, forklare jeg lige lidt om hvad I kan forvente jer af rensningen, og hvor vi starter. I er velkomne til at følge med rundt i huset. I er velkomne til at spørge ind til hvad jeg gør og hvordan.. og jeg fortæller ligeledes hvad jeg opfanger og hvad jeg vælger at gøre ved det.

 

Et hvert hus/bygning der har været udsat for aktivitet, kan godt være ekstra udsat for at det gentager sig. Men ved fælles hjælp, og ved at I følger nogle enkle og nyttige retningslinjer, kan I have mulighed for at holde jeres hjem i ro efter rensningen.

 

Jeg tilbyder altid at komme ud en ekstra gang, eller rense hjemmefra mig selv, indenfor 3 uger efter, rensningen (gratis). Hvis aktivitetsniveauet igen er steget.

 

Rabat ved hus rensning: Der er mulighed for at få det billigere, hvis du/I er på overførselsindkomst.

Sheala Laubin

Når jeg er udenlands anvend
Whatsapp, Skype eller Messenger

Jeg arbejder både med mine klienter fra ind og udland. Efter aftale med dem der er i forløb træffes jeg på Whatsapp, Skype, Teams, Zoom eller Messenger.


Folkesparekassen:
1684 – 0000539422

IBAN NR. DK 518600000539422

KONTAKT