UDTALELSER

Nyt ARBEJDE I EN SVÆR TID

“Jeg kontaktede Sheala, fordi jeg havde brug for åndeligvejledning og ny energi. Hun sagde, at jeg ville få et arbejde, som jeg ville blive rigtig glad for. Arbejdspladsen ville være syd for, hvor jeg bor. Sheala så et skilt printet i rødt neon om det arbejde. Hun sagde, jeg ser dig rundt om et bord sammen med kollegaer, og I har det sjovt og godt med hinanden.

 

Jeg har været på forældreorlov i 2 år, og det at jeg vidste, at jeg ville få et godt job på et tidspunkt, gjorde, at jeg bedre kunne håndtere at være hjemme, fordi jeg vidste, at det ville ende på et tidspunkt. I dag har jeg et job syd for hvor jeg bor. Det er et krævende job, men samtidig meget givende. Jeg arbejder med omsorgssvigtede børn. Jeg har nogle fantastiske kollegaer, og vi passer på hinanden og er gode til at grine sammen. Jeg lære noget hverdag, og jeg mærker en dejlig ro indeni.

 

Flere uger efter jeg havde talt med Sheala, kunne jeg mærke en healende og givende energi.
En fantastisk hjælp til at håndtere en svær tid.”

Sisse

"Du kom under huden på mig"

“Jeg var enormt spændt på mit besøg igår, og var meget modtagelig og åben. Jeg var overraskende meget tilbagelænet, afslappet og lyttende, men samtidig nervøs og bekymret. Min krop og mit sind, havde på en måde lagt sig fladt ned. Givet efter og var klar til at række ud. Dine ord flød ind og ud af mig, og du ramte mig i maven, i hjertet, i brystet… ja i hele kroppen. Men da jeg skulle sige farvel og gå, var jeg på underlig vis ikke helt mig selv. Virkede forlegen og genert, fordi du faktisk kom så utrolig tæt på mig. Og fordi jeg lod dig. Dine ord flød rundt i mig, men det var uvirkeligt og som om jeg efterfølgende ikke kunne fange dine ord og sætte dem sammen igår. Jeg kunne ikke konkludere eller evaluere, og det forvirrede min ellers så kontrollerende hjerne.

 

Idag har jeg genlyttet til optagelsen, og jeg kan næsten ikke sætte ord på det jeg hører og nu langsom begynder at forstå. Måske ved du, at du kom under huden på mig. At du kom tæt på mig. Du væltede mit værn, og jeg lod det ske.

 

Jeg er så spændt på min vej frem, og jeg ved at den bliver hård og sej. Men med din hjælp, nye indsigter og klarsyn vil jeg nu forstå min vej. Jeg håber inderligt at jeg igen må komme til dig. Det vil jeg få brug for. Tak Sheala.”

Anonym klient

"Jeg oplever, at Sheala som clairvoyant umiddelbart i stand til at ”se” et menneskes potentiale og egentlige væsen, befriet for masker, konventionelle filtre og hensyn af social art. Og hun er ikke bare klartskuende, men også et usædvanligt sødt og empatisk menneske."

Jan Olsen

Jan Olsen

Jeg er 63 år, singer-songwriter, gift med Susanne og bor i Odense. Jeg født og opvokset i et hjem med klaver. Begge mine forældre var lærere, og min far underviste i musik og sang. Faktisk har jeg spillet piano, fra jeg kunne nå tangenterne. I starten spillede jeg efter gehør, og i 10-årsalderen begyndte jeg at gå til spil. Det foregik på gammeldags manér hos en spillelærerinde med knold i nakken.

 

Hende gik jeg til spil hos i 4-5 år. Undervisningen sigtede i klassisk retning. Mens jeg gik til spil, skete der det, at rockmusikken begyndte at appellere mere til mig end noder og klassiske klaverstykker. Nu ville jeg spille rytmisk musik, men den lå udenfor min spillelærerindes kompetenceområde og var heller ikke lige hendes kop te. Vi blev derfor enige om, at det bedste for mig ville være at følge mit musikalske hjerte.

Tiden hos spillelærerinden var dog ikke spildt. Klaverundervisningen lærte mig nemlig, hvordan man planter fingrene korrekt på klaviaturet, og det har jeg haft stor glæde af. I min grønne ungdom spillede jeg i en række fynske garagebands, og fra 90’erne har jeg optrådt professionelt som sanger og keyboardspiller i diverse bands. I 2015 sprang jeg ud som solist.

 

Det var en god ven og musikalsk samarbejdspartner, som anbefalede mig at kontakte Sheala. Han introducerede hende som den hélt rigtige person at rådføre sig med, hvis man som jeg efterspurgte et ærligt, kompetent og fordomsfrit metafysisk input i forhold til at få styr på en række personlige og karrieremæssige issues. Nu har jeg konsulteret Sheala gennem 4 år, og resultaterne taler for sig selv. Hun får de rigtige ting bragt på bane på rette tid og sted.

 

Da jeg startede forløbet hos Sheala, var jeg ved at komme mig efter en lungebetændelse, der blandt andet havde bevirket, at jeg mistede stemmen i flere måneder. Udover det rent fysiske fornemmede jeg, at der også var noget mere uhåndgribeligt inde i billedet. Noget, jeg måtte få styr på for at komme videre i mit liv.

 

Musikbranchen er hård. Der er mange gode musikere, sangere og sangskrivere, som af forskellige grunde i perioder har svært ved at få hul igennem til den forretningsmæssige side af branchen. I et par år op til lungebetændelsen befandt jeg mig i en sådan karrieremæssigt fastlåst situation, og den tacklede jeg på en ikke særligt konstruktiv måde.

 

Blandt andet oparbejdede jeg et gedigent overforbrug af alkohol. Rødvin er jo forbundet med hygge, stil og klasse, og så dæmper den angst og stress. Lige noget for mig. Jeg drak ikke voldsomt – 3-6 genstande om dagen. Selvom nogle vil kalde dette kvantum for ”dansker-normalt” og helt uskadeligt, satte det i mit tilfælde turbo på den mentale rutsjebanetur, jeg bevidst eller ubevidst havde begivet mig ud på.

 

Shealas behandlingsform er individuelt designet i forhold til den enkelte klient. Er man af den type, der konstant kigger på uret og mener, at travlhed grænsende til stress-travlhed er en ideel grundtilstand for et menneske, vil man føle sig lidt udfordret af Sheala. I hvert fald skal man lige vænne sig til at turde læne sig tilbage, lade en healingsession virke i kroppen og give efter for den naturlige træthed, der følger i dens kølvand. Det er ikke lige let for alle.

 

Jeg havde synske evner som barn og er ret afslappet af natur, så Shealas behandlingsform udfordrede ikke min tolerance. Fra Day One har jeg været åben og positiv over for dét at tune mig ind på en metafysisk tilgang til tingene. Det har været som at vende hjem.

 

Det at kunne ”se” ting i folk hjalp mig i min barndom. Jeg er opvokset under problematiske familieforhold i et hjem, hvor en dominerende faderskikkelse tårnede sig op for bordenden.

I dette miljø var det dejligt en gang imellem at kunne beame sig op i helikopterperspektiv og se det hele lidt fra oven. Uden denne evne ville jeg have haft sværere ved at komme helskindet igennem barndommen.

 

Da jeg var teenager midt i 1970’erne brød en latent angstlidelse imidlertid ud i mig som lyn fra en klar himmel, og den kom til i mange år frem at hæmme mig i min udfoldelse.

Da jeg undersøgte, hvilke behandlingsformer folk med angst blev tilbudt i 70’ernes sundhedssystem, måtte jeg konstatere, at det ikke var noget, jeg ville udsætte hverken mig

selv eller min værste fjende for. I stedet valgte jeg at trodse angsten og leve med symptomerne, mens jeg gjorde de ting, jeg havde lyst til at gøre.

 

Som 19-årig tog jeg på højskole, rejste rundt i Europa og flyttede fra Odense til København, hvor jeg arbejdede et par år inden for biblioteksvæsenet, hvorefter jeg læste HF på enkeltfagskursus. Angsten klingede gradvist af, men min krop blev ved at fortælle mig, at der stadig sad nogle små rester tilbage. Disse rester har jeg endegyldigt fået has på via healingsessionerne hos Sheala. Noget, jeg sidst i 70’erne næppe ville have troet muligt.

 

Som jeg oplever Sheala er hun som clairvoyant umiddelbart i stand til at ”se” et menneskes potentiale og egentlige væsen, befriet for masker, konventionelle filtre og hensyn af social art. Hun er ikke bare klartskuende, men også et usædvanligt sødt og empatisk menneske.

 

Sheala kunne på en ikke-fordømmende måde forholde sig til de ikke altid lige stuerene eller politisk korrekte valg, jeg havde foretaget gennem mit liv. Det samme gjaldt måden, jeg havde anskuet og behandlet mig selv og mine medmennesker på.

 

Da en sideeffekt af lungebetændelsen var, at jeg mistede min stemme, bestod en pæn portion af mine terapiforløb, umiddelbart før jeg mødte Sheala, af kortere eller længere perioder med tavshed. Sammenlagt tilbagelagde jeg to hele måneder, hvor jeg overhovedet ikke måtte bruge min stemme. Som rekonvalescent levede jeg et isoleret munkeagtigt liv og havde faktisk afgivet tavshedsløfte. Det var en speciel oplevelse.

 

Når man her i Danmark bliver syg og har specielle behov omkring behandlingen, a la dem man har som sanger, er det en bydende nødvendighed, at man også har mentalt overskud til på egen hånd at tage initiativ til at rekvirere de nødvendige henvisninger fra egen læge for at kunne inddrage de rette specialister i sit behandlingsforløb. Det havde jeg heldigvis!

 

Jeg ringede til en ven på Odense Teater og spurgte: ”Er der ikke noget med, at I har en super dygtig øre/næse/hals-specialist, som I bruger, når jeres skuespillere og sangere får stemmeproblemer?” Det vil sige – da jeg jo hverken kunne eller måtte tale på det tidspunkt, fandt jeg en megafon frem, som jeg skruede op for fuld styrke og hviskede igennem. Og det

virkede! Min ven på teatret hørte min hvisken og gav mig kontaktinfo på teatrets øre/næse/hals-specialist, som jeg oven i købet var så heldig straks at kunne få en tid hos.

 

Hun kunne konstatere, at jeg havde en knude på det ene stemmebånd. Det var usædvanligt, fordi godartede sangerknuder som regel optræder parvis. Hun nævnte det ikke direkte, men der var mistanke om kræft. Da jeg som sanger kunne risikere at få varige mén af at få udtaget en vævsprøve til mikroskopi fra det berørte stemmebånd, aftalte vi at se tiden an i to uger. En nervepirrende periode, der heldigvis endte med, at jeg blev frikendt for kræft.

 

Herefter kom jeg til genoptræning hos en stemmecoach og fik nogle vokaløvelser, der gjorde mig i stand til på en forsvarlig måde at begynde at synge igen. Min stemme kom ret hurtigt til at klinge normalt, men i lang tid rådede jeg kun over 50 % af dens oprindelige kapacitet. Den kom langsomt og gradvist tilbage, og i dag har jeg fuldstændigt genvundet min stemmepragt.

 

Såvel fysisk som mentalt har jeg rykket mig meget fra det sted, jeg befandt mig, da jeg startede hos Sheala. Jeg er kommet overens med at være den person jeg er. Jeg hviler naturligt i mig selv og opfatter ikke længere livets små og store udfordringer som personlige fornærmelser og potentielle kilder til skuffelse og nederlag. Jeg har lært at se i øjnene, at visse ting bare er, som de er, og at det er helt okay.

 

En vigtig del af musikerlivet er telefonisk bookning af koncerter til mig og bandet. Denne rutine kan periodisk give anledning til flere frustrationer end så mange andre. Hvis jeg metaforisk set ringer på en dørklokke, der ikke virker, og den bliver ved med ikke at virke, har jeg lært at sige pyt og søge nye veje i stedet for at eksplodere i afmægtig vrede og bebrejde mig selv, at klokken er defekt.

 

Som sagt havde jeg evnen til at ”se” som barn – en evne jeg både havde brug for og glæde af. Desværre gik den tabt i løbet af puberteten. Derfor var jeg, udover at tackle mine øjeblikkelige udfordringer af personlig og karrieremæssig art, interesseret i hos Sheala at finde en ny vej ind i den spirituelle dimension.

 

Skal man udrette noget udadtil og gøre det med overbevisning, må man føle sig hjemme i sig selv, og jeg var ikke hélt hjemme i mig selv. Men dét, at jeg stadig var rekonvalescent efter lungebetændelsen, gjorde, at jeg havde masser af tid til at reflektere over, hvad der egentlig var sket i mit liv op til sygdommen, og hvad jeg ville gøre, når jeg blev rask.

 

Ved vores første møde lavede Sheala en intuitiv frihåndstegning, hvor hun opridsede min situation. Hun sagde: ”Det ser ikke så godt ud. Du har problemer med dit helbred, og de vil nok vare de næste tre-fire år.” Men idet hun tegnede videre, åbenbarede der sig heldigvis en genvej, og hvis jeg fulgte den, kunne jeg styre udenom de truende helbredsproblemer.

 

Genvejen medførte en livsstilsændring, og det var jeg helt indforstået med. Efter lungebetændelsen var mine batterier alligevel så flade, at jeg var glad og taknemmelig for i det hele taget at have mulighed for at starte på en frisk.

 

Sheala satte mig på en række diæter, og kostomlægningen var i høj grad med til at styrke min modtagelighed overfor nye impulser og mildne mit syn på mig selv og verden. Ingen livsstilsændringer kan iværksættes helt uden overgangsproblemer, men i mit tilfælde var timingen perfekt. Jeg var topmotiveret og havde hér fået en enestående chance for at komme på ret kurs og omgangshøjde med mig selv, og den tog jeg imod.

 

Sheala kunne se, at jeg kæmpede med en række hængepartier i forhold til min generelle måde at agere og gribe mit liv an på, og dem fokuserede hun på at løse op for i healingprocessen. Hun er et empatisk og hensyntagende menneske, men samtidig får hun klart og tydeligt kommunikeret de ting ud, der er behov for at sige højt.

 

’It takes two to tango’. De positive forandringer, som healingen har banet vejen for, har jeg kun kunnet implementere aktivt i mit liv i kraft af det gode, tillidsfulde og målrettede samarbejde med Sheala. En væsentlig del af grunden til at jeg har haft optimal effekt af healingen, er, at de aftaler, Sheala og jeg har indgået gennem forløbet, er blevet overholdt. Det er vigtigt, at man som klient tager ansvar for, at éns målsætning bliver til virkelighed.

 

På karrierefronten er mine primære mål her og nu at øge offentlighedens kendskab til mit virke som sanger og sangskriver. Det vil ske via albumudgivelser og koncerter over hele landet. Mine udgivelser er tilgængelige på alle streaming/download-platforme.

Karriererådgivning med effekt

Takket være karriererådgivning fra Sheala Pedersen sidder Philip i dag i en drømmestilling i Montreal, Canada, hvor han laver visual effects til verdensomspændende filmhits. ”Jeg arbejdede som projektleder i LEGO, og var i tvivl om hvilken vej jeg skulle gå med min karriere. Gennem en ven fik jeg kontakt til Sheala. I første omgang var jeg skeptisk, men hurtigt fandt jeg ud af at Sheala er utrolig dygtig som coach og vejleder. Hendes evne til at sætte sig ind i andres udfordringer og se løsninger på dem er helt uforlignelig, forklarer Philip. 

 

I 2017 besluttede Philip sig for at satse fuldt ud på Shealas rådgivning. Han søgte ind på en specialistuddannelse i visual effects i Vancouver, og gik direkte fra studiet til et drømmejob, hvor han blandt andet laver visual effects til Ringenes Herre og den kommende Top Gun film. ”Mit nuværende job gør brug af alle mine kompetencer og jeg laver præcis det jeg er god til, uden Shealas vejledning sad jeg ikke her i dag.

Philip Wrede

Susanne Ove

Jeg har arbejdet meget med mig selv gennem hele mit voksenliv, men jeg vil sige, at Jan takket være Sheala – og sig selv – på de her to år, har nået lige så meget, som jeg har gjort på 40 …

 

Jan og jeg var kærester i 18 år, før vi blev gift i sommeren 2021. Jeg er uddannet korr. mag. i 1988 og arbejdede på TV2 i 11 år, dels på Nyhederne som afvikler og dels i Båndarkivet. I 1999 gav en fyringsrunde mig lejlighed til at beskæftige mig med det, jeg egentlig havde uddannet mig til, og jeg opbyggede langsomt en karriere som freelanceoversætter (engelsk, norsk, svensk).

 

Jeg elsker mit arbejde, som jeg varetager fra mit private domicil, og selv om jeg har runde de 65, har jeg ingen intentioner om at gå på pension de første 10 år. Det, der inspirerer mig mest og giver spræl i tilværelsen, er imidlertid mine kreative sider. Jeg skriver sammen med Jan tekster til hans musik, og her kan jeg både boltre mig samt trække på det, jeg gennem seks år lærte på engelskstudiet på SDU. Derudover laver jeg decoupagekort, som er målrettet mine nærmeste i vennekredsen og familien.

 

Hende gik jeg til spil hos i 4-5 år. Undervisningen sigtede i klassisk retning. Mens jeg gik til spil, skete der det, at rockmusikken begyndte at appellere mere til mig end noder og klassiske klaverstykker. Nu ville jeg spille rytmisk musik, men den lå udenfor min spillelærerindes kompetenceområde og var heller ikke lige hendes kop te. Vi blev derfor enige om, at det bedste for mig ville være at følge mit musikalske hjerte.

Da Jan blev ramt af en alvorlig lungebetændelse, påvirkede det også mig, og det bevirkede en stor omvæltning for os begge to. Jeg havde passet ham under forløbet, og derfor føltes det naturligt også at tage del i den efterbehandling, Jan gennemgik hos Sheala.

De vigtigste ændringer der er sket med Jan, efter han startede hos Sheala, er, at han nu er 100 % i stand til at nyde at være lige præcis der, hvor han er. Han er blevet bedre til at være i større forsamlinger, og det vil han jo ganske ofte skulle være qua sin metier. Det har også været rigtig godt for ham, at han ikke længere excellerer i blød selvmedicinering med rødvin og øl. Han har det også godt med, at han har tabt sig lidt, selv om han jo aldrig har været decideret overvægtig.

 

Det væsentligste er nok, at han er holdt op med at være frustreret og i stedet tager ansvar for sit musikalske projekt og står inde for det. Jeg tror, Sheala sommetider kan lægge nogle ting ind i én, og det er tydeligt for mig, at hun kan hjælpe den dér viljestyrke på vej, som man indimellem står og mangler. Jeg har haft en noget dominerende mor, og Jan en dominerende far. Vi har begge været velfungerende, men barndommens autoritative fader/moderskikkelse har alligevel haft en negativ påvirkning, som også satte sit aftryk på vores voksenliv. Den påvirkning har Sheala på en eller anden måde hjulpet os helt af med.

 

Jan har gennemgået en rivende udvikling. Det har været hårdt, for han har måttet grave dybt og se sig selv i øjnene. Jeg har arbejdet meget med mig selv gennem hele mit voksenliv, men jeg vil sige, at Jan på de her to år har nået lige så meget, som jeg har gjort på 40, og der har ikke været noget pivs fra ham. Det har været fantastisk at se den udvikling.

 

Jeg syntes jo i forvejen, at Jan er en rigtig dejlig mand, og at han så stadigvæk kan gennemgå en udvikling som er sund og god for både sjæl og krop, er jo ren win/win. Jeg synes, at noget af det mest bemærkelsesværdige har været at se, hvordan sjæl og krop er kommet i balance og harmoni.

 

Da Jan i sensommeren 2017 havde konsulteret Sheala et par gange spurgte han mig, om jeg ikke ville med. Da jeg tøvede lidt, kunne han åbenbart se, at jeg ledte efter en grund, for han

grinede og sagde: ”Du sagde jo engang, at hvis din indtægt var højere og din vægt lavere, ville du være et meget lykkeligt menneske”.

 

Så tog jeg med ud til Sheala. Jeg havde skiftet læge et par år forinden, og hun havde netop talt med mig om, at jeg skulle have undersøgt leveren, fordi der var noget, der tydede på, at den ikke fungerede optimalt. Det første, Sheala sagde til mig, var: ”Nøj, hvor er din lever muggen, det skal der gøres noget ved!” Efter et halvt år med månedlige besøg hos Sheala, kunne en af mine venner, som er læge, se, at mine levertal var blevet bedre. Jeg fik flere opgaver og nye kunder i mit job som oversætter, og jeg smed 12 kilo.

 

En af de første gange jeg var ude ved Sheala, spurgte hun mig:

”Hvad arbejder du egentlig med?”

”Jamen … jeg er oversætter.”

”Prøv at fortælle mig om det.”

Så fortalte jeg hende om mit arbejde.

”Nej hvor er du glad for dit arbejde, der kommer stjerner ud af din solar plexus, når du taler,” sagde hun og tilføjede: ”Men har du nok?”

”Nej” svarede jeg så. ”Det er faktisk det store problem.”

”Jamen, hvad vil du gerne?”

”Jeg vil gerne have flere faste kunder og nogle større opgaver. Jeg vil så gerne oversætte hele bøger.”

”Så er det da det, vi skal arbejde på.”

”Hvad skal jeg så gøre?”

”Du skal ingenting gøre, du vil få nogle tilbud, og dem skal du sige ja til, hvis det er noget for dig, men det kommer helt af sig selv.”

Jeg tænkte: Det var da lige godt pokkers. Jeg er vant til at skulle banke på og sende cv, uopfordret ansøgninger med ”og hør lige, hvad jeg kan”.

 

Jeg har så stor tillid til Sheala, at jeg ikke render rundt og tester hende. For jeg ved bare, hvad hun kan, og det kan jeg tydeligt se på mig selv og på Jan.

En dag, hvor jeg lå på briksen ude ved Sheala, mens hun healede min lever, rettede hun sig pludselig op, og sagde:

”Der kommer noget fra RUC.”

”Nej”, sagde jeg. ”Det tror jeg ikke, der gør, dem har jeg nemlig i de lige uger.”

”Der kommer noget fra RUC.”

”Jamen, jeg har jo den korrektur hos dem hver 14 dag.”

”Det er slet ikke korrektur,” sagde hun så. ”Det er oversættelse.”

 

Jeg havde lige et øjeblik, hvor jeg tænkte: Arhhh, dér er Sheala vist lidt på vildspor. Men da jeg kom hjem og tjekkede min mail en times tid eller to senere, kunne jeg se, at der var tikket en mail ind kl. 10. 47, mens jeg lå på briksen. Den var en fra RUC, der skrev til mig: Jeg har hørt, at du også oversætter, kan du oversætte fra dansk til engelsk? Vi har nogle artikler, som vores nepalesiske studerende gerne skal kunne læse, kan du det? Det synes de fleste nok er vildt underligt, men når man er i kløerne på Sheala, så er det jo ikke så underligt.

 

Sheala er helt nede på jorden. Hun er slet ikke en, der overhovedet vil have en gudestatus eller noget som helst. Hun er ligetil, sød, hjertelig og klog. Hun er et af de mennesker, jeg har allerstørst respekt for. Jeg er klar over, at det ikke er let at være sådan, som Sheala er. Hun har viet sit liv til at hjælpe andre, og det slider ofte. Jeg kan selv se nogle ting. Jeg har altid tænkt, at det var en form for instinkt eller fingerspitzgefühl eller, hvad man kan kalde det. Sheala siger, at det er en latent clairvoyance, som jeg kunne dyrke. Men jeg er lige så klar over, at jeg ikke er gjort af samme stof som Sheala. Jeg styrker min evne på det felt på den måde, at jeg i meget højere grad end før stoler på det, jeg kalder indistinkt eller intuition. Men jeg vil ikke dyrke det fuldt ud, for de gange, hvor jeg har forsøgt at gå ind i det, ser jeg nogle ting, som jeg har det bedst med at være foruden. Den kappe har Sheala valgt at tage på sig, og det har jeg den største respekt for.

Sheala Laubin

Når jeg er udenlands anvend
Whatsapp, Skype eller Messenger

Jeg arbejder både med mine klienter fra ind og udland. Efter aftale med dem der er i forløb træffes jeg på Whatsapp, Skype, Teams, Zoom eller Messenger.


Folkesparekassen:

1684 – 0000539422

IBAN NR. DK 518600000539422

KONTAKT