Metafysisk Clairvoyance

Ordbogs forklaring:

 

Meta fysik: Begrebet som studie af det, der ligger på grænsen af – eller udenfor, den verden mennesket umiddelbar har tilgang til.

Clairvoyance: Klarsyn
Evnen til at se skjulte forhold eller fremtidige ting, der ikke kan opfattes med de almindelige sanser. Clairvoyance bruges indenfor alternativ behandling til diagnosticering og vejledning/rådgivning.

Det du sender ud, får du tilbage. Det er misforstået at clairvoyante skal kunne se alt omkring klienten. Jeg hælder mere til billedet af en dør med et nøglehul i, hvor jeg kun kan se det jeg ser, gennem nøgle hullet. Det der bliver vist er det, din åndelige vejleder mener, er relevant for din situation. Din åndelige hjælper ønsker blot, at du lærer det af livet, du får mest muligt ud af.

Metafysisk clairvoyance kan hjælpe dig til, at klare de udfordringer du står overfor, på bedst mulige måde. Jeg læser det du har valgt, bevidst eller ubevidst, at lægge ud i din aura. Det er dit valg, hvad du vil bruge disse oplysninger til. Det er dit liv, og dine valg. Jeg ser mig selv som tolk/rådgiver.

Vær bevidst om, at du kan ændre tingene, hvis du kan øge din frekvens eller ændre dit mønster, hvis det er det du inderst inde ønsker.

Info om tjenester:

Vigtigt, spørg om du må spørge/købe SMS, inden du sætter det helt store igang, med at sende spørgsmål og betale, da det ikke er sikkert, jeg må hjælpe dig.

 

Ikke “gemme” flere underliggende spørgsmål ind under eet, spørgsmål, da det kan blive forvirrende.

 

SMS tjeneste. Korte svar, ja/nej/kort sætning: Denne tjeneste er til dig, der kender til clairvoyance og som har erfaring med at anvende dine rådgiveres hjælp og vejledning her i livet. Tjenesten anvendes hvis du lige har behov for et kort og kontant svar på en simpel og lige til problemstilling, hvor korte og enkle svar er anvendelige. Der er mulighed for forskellige rabatter, og at købe 5 på hinanden følgende SMS spørgsmål/svar. Du behøver ikke benytte dig af alle sammen på een gang, men kan gemme til senere, når blot du husker, hvor mange du har anvendt og du har tilbage.

 

Mail svar tjeneste. Middellængde: Denne tjeneste er mest velegnet til dig, der har erfaring med at benytte clairvoyance, og som har behov for et lidt længere svar end de korte SMS svar.

 

Mail svar tjeneste. Lange svar med flere svar i een mail: Denne tjeneste er til dig, der har erfaring med at benytte clairvoyance, og som har behov for flere på hinanden efterfølgende svar, af længere karakter, i samme mail.

 

Telefonkonsultation/clairvoyance rådgivning: Denne tjeneste er til dig, der har erfaring med at benytte dig af clairvoyance, men som ikke har behov for en hel clairvoyance session. Her har du allerede spørgsmålet klar, når vi starter samtalen og du informere helt konkret hvad du har behov for svar på. Efterfølgende svare jeg det, jeg får besked på af dine rådgivere. Denne tjeneste er minuttakseret.

Metafysisk Clairvoyance: Denne tjeneste kan anvendes af alle der har lyst og behov for at finde deres vej i livet, på bedst mulige måde, udfra de åndelige rådgiveres vejledning. Du kan både komme til mig, eller benytte Skype/telefon. Når vi starter, fortæller jeg, ganske kort hvordan jeg arbejder. Derefter går jeg igang med at se, hvad du har i din aura af ting og sager, og som er væsentlige for dig, at fokusere på, i nuet og fremtiden. Undervejs spørger jeg, om du har noget du gerne vil spørge om, hvis ikke, fortsætter jeg med at fortælle. Jeg sidder og tegner i denne her tjeneste… ting og symboler i auraen, mest for min egen skyld, så jeg kan se, hvor langt jeg er, nogle gange kommer der meget på min “krusedulle” tegning, andre gange kommer der ikke så meget. Det har intet at gøre med, den mængde information du får at vide…Du kan få tegningen med dig efterfølgende, hvis du har lyst til det. Du er velkommen til at optage på det hele evt. på mobil.

 

Hvis du selv medbringer telefon at optage på (husk at sætte den på flytilstand).

 

Hvis du har spørgsmål, du meget gerne vil have besvaret, kan du evt. skrive dem ned, inden du kommer.

 

Sessionen tager ca. 50 – 60 min. alt efter hvor meget du kan rumme og hvor meget din åndelige rådgiver har til dig. Efterfølgende tilbyder jeg dig en opsamlings samtale over telefonen, af en varighed på ca. 15 minutter, Denne finder sted efter aftale.  Samtalen benyttes til at få besvaret evt. afklarende spørgsmål, du måtte have fået, efter vores clairvoyance session. Dette fordi, jeg oplever at mine klienter kan have svært, ved at rumme mere når de 50-60 er gået. Derfor kan det være godt med en lille opfølgning. Skulle du vælge, ikke at ville have den op følgende samtale, er det naturligvis op til dig, men prisen er stadig den samme.

 

Skulle du have behov for meget længere tid og evt. kombination med een af de andre tjenester jeg tilbyder. Spørg gerne ind til dette.

 

Samlerabat: Hvis du ønsker at have et længere forløb hos mig, kan du med fordel, investere i et samlerabat forløb. Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil være om at bruge forløbet. Planlægningen kan foregå i samråd med din åndelige rådgiver.

 

Samlerabat, kan ligeledes anvendes som en fælles investering, hvis I er flere der ønsker nogle forløb, eller I er mange der kunne tænke jer, at samles til nogle arrangementer. Jeg tager dog max 3 til 4 stk. ind ad gangen.

 

Du må gerne benytte dig af både healing og clairvoyance i den samlerabat du investere i. Samlerabat forløb er på 10 timer ialt.

Sheala Laubin

Når jeg er udenlands anvend
Whatsapp, Skype eller Messenger

Virksomheden arbejder online og efter aftale ved fremmøde hos klienten, mod betaling af transportudgifter.

 

Mobilepay: 97943

Folkesparekassen:
9860 – 0000539422

IBAN NR. DK 518600000539422

KONTAKT